KKD-Koploper Cambuur huurt talent McEachran (19) van Chelsea

30 januari 2020, 10:12   Bijgewerkt: 30 januari 2020, 11:21

SC Cambuur heeft zich voor de rest van dit seizoen verzekerd van de diensten van George McEachran (19). De middenvelder komt op huurbasis over van Chelsea en moet de koploper van de Eerste Divisie meer mogelijkheden geven op het middenrif. Tegen Ajax O19 schoot hij eerder dit seizoen een heerlijke vrije trap binnen in de Youth League. McEachrans broer Josh speelde in het verleden voor Vitesse.

"Met George halen we iemand binnen die met zijn traptechniek, spelinzicht en loopvermogen een wedstrijd open kan breken. George is bovendien een echte verbindingsspeler en met zijn specifieke kwaliteiten een welkome versterking", lichte Foeke Booy de aanwinst toe op het clubkanaal van de Leeuwarders.

De Engelsman, die in diverse jeugdelftallen van zijn land speelde, is een kind van de club Chelsea en doorliep sinds zijn komst naar de club uit Londen diverse jeugdteams. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij overigens nog niet. Eerder kwam ook Michael Breij al over van FC Groningen in deze transferwindow.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen