Heracles Almelo langer door met keeperstrainer Van Loo

4 februari 2020, 14:15

Heracles Almelo heeft dinsdag het contract van keeperstrainer Brian van Loo opengebroken en verlengd. Hij zette een handtekening onder een verbintenis die hem tot en met 2024 in Almelo houdt, waar hij als doelman ook jarenlang onder contract stond.

In totaal speelde hij meer dan tweehonderd officiële wedstrijden als keeper van Heracles Almelo, waar hij 2012/13 na jaren bij FC Groningen weer terugkeerde in de eerste selectie. Een jaar later werd hij keeperstrainer bij de Eredivisie-club. "De ontwikkeling van de club past erg goed bij mij", vertelt Van Loo op de clubsite. "Heracles Almelo is vernieuwend, kent duidelijke verantwoordelijkheden en durft te kijken naar de toekomst. Dat zijn voor mij belangrijke factoren. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn contract met vier jaar heb verlengd."

Ook technisch manager Tim Gilissen is blij met de contractverlenging. "We zijn blij dat Brian langer aan Heracles Almelo verbonden blijft. De werkwijze van Brian hoort bij waar we als club naartoe willen. In de afgelopen vijfeneenhalf seizoenen heeft hij laten zien dat hij, naast de keepers, ook zichzelf wil blijven ontwikkelen. Bovendien is het voor de continuïteit goed dat Brian blijft en past hij tevens als persoon goed binnen de organisatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen