Heracles Almelo licht optie in contract van succesvolle Wormuth

5 februari 2020, 15:34   Bijgewerkt: 5 februari 2020, 15:46

Heracles Almelo heeft het contract trainer Frank Wormuth woensdag met één jaar verlengd. De club heeft de optie in zijn verbintenis gelicht, waardoor hij tot en met de zomer van 2021 vastligt bij de nummer tien van de Eredivisie. De samenwerking bevalt van beide kanten tot dusver positief en de contractverlenging zat al een tijd in de pijplijn. 

"In anderhalf jaar heeft Frank bewezen dat zijn manier van werken aan is geslagen", vertelt technisch manager Tim Gilissen over de contractverlenging. "We zien het terug in de prestaties van het team en de ontwikkeling van individuele spelers. Die lijn willen we graag doortrekken. Voor ons was het daarom duidelijk dat we de optie in het contract van Frank graag wilden lichten. We hebben daar in de afgelopen periode met elkaar over gesproken en Frank zelf gaf ook aan daar positief tegenover te staan." Eerder deze week werd ook keeperstrainer Brian van Loo langer aan de club verbonden

Met de verkoop van Adrián Dalmau, Brandley Kuwas en recentelijk Lennart Czyborra kan Heracles Almelo dan ook niets anders dan tevreden zijn over de manier waarop de Duitse coach zijn spelers ontwikkelt. Zelf is Wormuth, die bezig is aan zijn tweede seizoen in Almelo, ook content met het nieuws. "Ik heb het hier in Almelo goed naar mijn zin, de club past goed bij mij. Ik geniet van het werk dat ik doe en van de omgeving waarin dat plaatsvindt. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking. Voor nu ligt de focus voor ons als technische staf op de resultaten op korte termijn", laat hij weten.

Lees ookHeracles Almelo en Wormuth positief over langere samenwerking

Wormuth is inmiddels anderhalf jaar werkzaam bij Heracles. In zijn eerste seizoen leidde de Duitse oefenmeester de club naar de knappe zevende plaats in de Eredivisie, al greep het in de play-offs naast Europees voetbal. In de huidige jaargang bezetten de Heraclieden de tiende plaats, mede omdat de laatste overwinning van 30 november dateert. Tot dusver stond Heracles vrijwel het gehele seizoen op een play-offplek. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen