"Wijndal is hele logische opvolger Tagliafico"

1 maart 2020, 11:02

Ajax zou er goed aan doen om AZ-linksback Owen Wijndal naar Amsterdam te halen op het moment dat Nicolas Tagliafico uit de hoofdstad vertrekt. Dat vindt althans Tim de Cler, die in het verleden in zowel de achterhoede van Ajax als AZ speelde.

De Cler denkt dat Ajax na dit seizoen afscheid zal moeten nemen van Tagliafico, gezien zijn prestaties in de Eredivisie en Champions League. "Hij laat al een hele lange periode zien dat hij gewoon een hele betrouwbare en goede linksback is", zegt De Cler tegen Voetbal International. "Hij is klaar voor een volgende stap."

De volgende stap die Ajax dan moet zetten is aankloppen in Alkmaar, geeft De Cler zijn oude club een advies mee. "Wijndal lijkt mij een hele logische opvolger voor Tagliafico. Wijndal doet het ontzettend goed, is jong en heeft nog heel veel toekomst. Dan is het niet gek dat hij wordt genoemd als opvolger van Tagliafico." Ajax zal overigens wel de portemonnee moeten trekken als het Wijndal wil kopen. Het huidige contract van de verdediger bij AZ loopt namelijk nog tot 2023.

Lees ook: Slot ziet binnenlandse transfer van AZ'ers niet als een verbetering

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen