'Juventus geeft Buffon (42) en Chiellini (35) nieuw contract'

25 maart 2020, 14:58   Bijgewerkt: 25 maart 2020, 15:21

Juventus gaat het contract van twee sterkhouders vermoedelijk op korte termijn verlengen: de inmiddels 42-jarige Gianluigi Buffon en Giorgio Chiellini (35) staan voor een nieuwe verbintenis die ze een jaar langer bij de Oude Dame houden. De centrale verdediger tekent nu het EK is uitgesteld zeker bij, om zo ook in beeld te blijven bij de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini.

Tuttosport maakt melding van het nieuwe contract van clubicoon Buffon. De 176-voudig international vierde in januari zijn 42ste verjaardag, maar blijft vermoedelijk dus nóg een jaar verbonden aan Juventus. Daar speelt hij - op één jaar bij Paris Saint-Germain na – al sinds 2001. Wel moet hij Wojciech Szcz?sny inmiddels voor zich dulden onder de lat.

Ook aanvoerder Chiellini wordt al langere tijd in verband gebracht met een nieuw contract. Volgens La Gazzetta dello Sport scheiden alleen formaliteiten de verdediger nog van een verlenging, die hem tot en met de zomer van het EK in dienst houdt van Juventus. De concurrent van Matthijs de Ligt revalideerde recentelijk van een zware knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen