'Nederlandse top-vier hoeft geen salarisoffer spelers te vragen'

30 maart 2020, 22:04

De Nederlandse top-vier hoeft hun spelers niet om een salarisoffer te vragen. Sowieso tot einde seizoen kunnen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ voldoen aan alle salarisverplichtingen. Spelersraden en overige werknemers zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Dat meldt De Telegraaf. In het buitenland zijn er al diverse clubs waar spelers salaris inleveren, waardoor medewerkers niet ontslagen hoeven te worden. Tot die clubs behoren onder meer [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/365645/statement-messi-spelers-fc-barcelona-leveren-70-loon-in/,_blank,FC Barcelona], Juventus en Bayern München. De Nederlandse clubs hebben de ochtendkrant laten weten dat vanwege structureel gezond financieel beleid, momenteel van zulke situaties geen sprake is.

Lees meer: 'Coronamaatregelen verlengd

Ook niet als er een streep komt door het huidige seizoen. Als het coronavirus nog maanden om zich heen blijft slaan, kan de vlag er wel anders bij komen te hangen. De vier grootste Nederlandse clubs lopen ook wel degelijk schade op. Hoe groot die uiteindelijk wordt, valt pas later te overzien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen