Tadic blijft teleurgesteld: "Geen kampioen een ramp"

26 april 2020, 10:24   Bijgewerkt: 26 april 2020, 12:18

Het zit Dusan Tadic diep dat er dit seizoen geen kampioen van Nederland komt. De aanvoerder van Ajax is zelfs bereid om op een later moment een beslissingsduel met AZ om de landstitel te spelen. "Geen kampioen is een ramp", aldus de Ajacied, die zijn teleurstelling twee dagen geleden ook al uitte.

Ajax krijgt weliswaar het beste ticket voor de Champions League, maar tegelijkertijd besloot de KNVB vrijdag geen kampioen te bepalen. "Toen ik het nieuws hoorde, was ik daar niet blij mee", zegt Tadic tegen het Spaanse AS. "Het is niet eerlijk dat er in Nederland geen kampioen komt."

Lees ook: "Afgesproken dat doelsaldo telt

Volgens Tadic had Ajax met het besluit van de KNVB ook de titel moeten krijgen, al had de Serviër ook een andere oplossing in gedachten. "Ik speel voetbal om wedstrijden en prijzen te winnen. Als we de eerste plaats voor deelname aan de Champions League krijgen, moeten we ook de titel krijgen. Ik zou zelfs akkoord gaan om een titelwedstrijd tegen AZ te spelen. Geen kampioen is een ramp."

Training

Tadic is tevens voorstander om straks voorzichtig de training te hervatten."Het zou een goed idee zijn om in kleine groep te trainen, zoals dat in Duitsland gebeurt. Zolang het maar veilig is. Het is duidelijk dat we ons moeten concentreren op onze gezondheid. We proberen iedereen te helpen zodat we zo snel mogelijk weer een normaal leven hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen