Breukers volgende Heraclied die contract met een jaar verlengt

11 mei 2020 – Voor de derde keer in een week tijd maakt Heracles Almelo een contractverlenging bekend. Na Robin Pröpper en Michael Brouwer heeft ook Tim Breukers zijn handtekening gezet. "Eigenlijk ben ik al vanaf 2007 Heraclied en ik ben blij dat dit zeker nog een jaar zo blijft", aldus de 32-jarige rechtsback.

Breukers volgende Heraclied die contract met een jaar verlengt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"De weg naar Almelo is sinds die eerste jaren hetzelfde gebleven en ook de clubcultuur is onveranderd, maar verder is de club in alle facetten doorgegroeid. Daar gaan we met z'n allen mee verder, we hopen komend seizoen met ondersteuning van onze supporters weer te knallen!", reageert Breukers op het clubkanaal van Heracles.

Technisch directeur Tim Gilissen: "De contractverlenging van Tim past mooi in het rijtje van Robin Pröpper en Michael Brouwer, van wie we afgelopen week hun langere verblijf konden melden. Het past binnen het raamwerk waar we aan werken voor komend seizoen. Tim is een van onze sterkhouders, zowel op het veld als in de kleedkamer. Bovendien is hij een jongen uit de regio en kent hij de club als geen ander."

De Oldenzaler speelde verdeeld over twee periodes 287 wedstrijden voor Heracles. Tussendoor kwam de Tukker uit voor FC Twente.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd