'Heerenveen overlegt met Hanoi FC over langer verblijf Van Hau'

12 mei 2020, 13:07

Doan Van Hau (21) blijft mogelijk langer bij sc Heerenveen: de Friezen zijn met Hanoi FC in gesprek over een nieuwe verhuurperiode van de linksachter. De koopoptie in het huidige huurcontract wordt niet gelicht, mogelijk blijft hij nog wel een jaar verbonden aan de Eredivisie-club.

Dat schrijft vnexpress althans. Heerenveen vindt de koopoptie – naar verluidt een miljoen euro – te duur, maar wil Van Hau wel graag behouden. Hoewel hij amper tot speelminuten kwam in het Abe Lenstra Stadion afgelopen seizoen, is hij commercieel gezien wel interessant. Heerenveen was de club die afgelopen jaar een enorme groei maakte op het online bereik door Van Hau. Nadeel is dat hij als niet-EU-speler liefst 450.000 euro moet verdienen.

Daar bovenop komt nog een huurvergoeding van naar verluidt twee ton, al hopen de Friezen daarover nog te onderhandelen met Hanoi FC. Komende week wordt er in een online meeting gesproken over het bedrag van twee ton, dat de kampioen van Vietman ontvangt. Zij zouden alleen bereid zijn om hem opnieuw te verhuren, als Van Hau sportief ook meer kansen krijgt.

Lees ook: Debuut bij sc Heerenveen smaakt naar meer voor Van Hau

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen