'PSV-spits Catic kan naar Kroatië, Ajax volgt Deens talent Dall'

26 mei 2020, 11:24

PSV-talent Amar Catic staat op de nominatie om te vertrekken naar Kroatië. De aanvaller beschikt over een aflopende verbintenis in Eindhoven en Dinamo Zagreb, NK Osijek en Rijeka zouden geïnformeerd hebben naar de diensten van de centrumspits.

Dat schrijft Voetbal International. Catic speelde dertig duels in de beloftenploeg van PSV en viel twee keer in de hoofdmacht in. Tegen Apollon Limassol, in de kwalificatie van de Europa League, gaf hij direct twee assists. Vervolgens maakte hij alleen tegen LASK Linz nog speelminuten in het reguliere toernooi. Eerder werd al bekend dat het contract van de jeugdspeler, die in 2010 overkwam van Willem II, niet werd verlengd. 

Ajax volgt Eskild Munk Dall

Verder kwam via Ekstra Bladet dinsdag naar buiten dat Ajax de verrichtingen van het Deense talent Dall (17) volgt. De krant omschrijft de aanvaller van Silkeborg IF als een 'typische Ajax-speler' en staat op de radar van John Steen Olsen, de scandinavische scout van de Amsterdammers. Dall bracht reeds een bezoek aan de Amsterdamse club. Hij zou zo'n vier tot zes ton moeten kosten, exlusief bonussen en wordt gezien als versterking voor het O18-team. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen