FC Volendam geeft broertje van Ould-Chikh een kans

26 mei 2020, 19:17

FC Volendam heeft een akkoord bereikt met Walid Ould-Chikh. De twintigjarige aanvaller draagt de komende twee jaar het shirt van Volendam, zo maakt de club bekend. Er is een optie voor nog eens twee jaar opgenomen in de verbintenis. Hij sluit aan bij Jong Volendam en is het broertje van ADO Den Haag-speler Bilal Ould-Chikh.

Walid Ould-Chikh speelde eerder voor het De Graafschap, FC Twente en PEC Zwolle. Nu krijgt hij de kans bij Volendam. "Ik ben erg blij om mijn eerste contract bij FC Volendam te tekenen", stelt Ould-Chikh op de clubwebsite.. "Het vertrouwen dat de trainers en de technisch directeur mij vanaf het eerste moment gaven doet me erg goed. FC Volendam werkt volgens een mooi plan, dat als team en als individueel gericht is om de verbeterpunten extra aandacht te geven. Onder zo'n aanpak heb ik nog niet eerder gewerkt. Het is dus een een mooi moment voor mij om mezelf optimaal te ontwikkelen."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is blij met de komst van de aanvaller, die hij zeer goed kent. "Ik volg Walid al jaren, hij is een zogenoemde laatrijper en mede daarom een interessante speler. Van nature is het een straatvoetballer, dus technisch zit het wel goed. Het fysieke aspect is lang een blokkade geweest voor Walid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen