Van den Buijs slaat aanbieding Heracles in de wind en vertrekt

29 mei 2020, 15:41

Dario van den Buijs laat Heracles Almelo na drie seizoenen achter zich. De 25-jarige verdediger speelde in totaal 49 wedstrijden voor de club, maar na zijn sterke twee jaar in Almelo raakte hij zijn plek kwijt. Hij had de mogelijkheid om te verlengen, maar kiest voor een transfer.

De Belg kreeg van Heracles een aanbieding om te verlengen, maar gaat daar niet op in. "Het lichten van de optie tot verlengen was niet mogelijk in verband met corona, maar de club heeft daarna netjes een aanbieding gedaan voor twee seizoenen", legt Van den Buijs uit aan Voetbal International. "Ik voelde echter dat het tijd was voor een nieuwe stap. Zekerheid heb je nooit, maar ik had niet het gevoel dat ik hier dertig wedstrijden per seizoen ga spelen."

Nu kijkt Van den Buijs dus verder. Er is al genoeg belangstelling, zo heeft hij gemerkt. "Er speelt een aantal zaken, nu komt dat langzaamaan op gang. Mijn zaakwaarnemer en ik zijn er hard mee bezig. We voeren gesprekken met clubs uit binnen- en buitenland." Hij staat niet onwelwillend tegenover de Eerste Divisie. "Top Eerste Divisie is ook een mogelijkheid. Speeltijd is het belangrijkste, maar ik ben 25, dus financieel moet het ook kloppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen