MVV bouwt weer op en stelt Noor aan als algemeen directeur

2 juni 2020, 16:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

MVV heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld: Erik Noor is vanaf 1 juni aan het werk gaan bij de Eerste Divisie-club. Met hem wil de club werken aan een betere financiële en organisatorische basis. 'Het binden van bestaande en nieuwe stakeholders aan de club hebben hierin, naast het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven, de hoogste prioriteit', schrijft MVV. Hij komt bewust niet uit de geledingen van de club. 

Dat maakt de club bekend. "Vanaf jongs af aan heb ik altijd een grote affiniteit met (top)sport gehad. In mijn jeugd was ik actief als tafeltennis-professional. Later, toen ik mijn zakelijke skills ontdekte, is de affiniteit met sport, waarbij voetbal in het bijzonder, een rode draad in mijn leven gebleven", aldus Noor, die de laatste jaren werkte in het bedrijfsleven. "Ik ben zeer blij met deze kans, deze mooie volksclub heeft een lange historie met een schare trouwe supporters. Ik wil mij vooral richten op het verbeteren van de commerciële propositie, waarin MVV Maastricht de katalysator, een bindmiddel en faciliteerder is."

Lees ook: MVV vindt tussenoplossing na vertrek directeur Penders

MVV maakte een zeer tegenvallend seizoen door. De club sprak afgelopen zomer nog de ambitie om binnen twee jaar te promoveren naar de Eredivisie, maar slikte die woorden enkele maanden later alweer in. Ook diverse vlakken werd er binnen de club een reorganisatie gedaan: trainer Fuat Usta en directeur Paul Penders moesten vertrekken. Ook vonden er andere wijzigingen plaats binnen de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen