'FC Barcelona-back Miranda geniet interesse van onder meer PSV'

7 juni 2020, 13:28

Juan Miranda verlaat FC Barcelona binnenkort definitief, verwacht Mundo Deportivo. Waar de twintigjarige verdediger zijn loopbaan vervolgt, is vooralsnog onduidelijk. Meerdere clubs hebben de jonge Spanjaard op het oog. Ook PSV zou in de markt zijn voor Miranda, die dit seizoen wordt uitgeleend aan Schalke 04.

De verdediger beschikt in Duitsland over een huurcontract tot de zomer van 2021. In Duitsland komt Miranda weinig aan spelen toe, waardoor hij naar verwachting deze zomer terugkeert naar Camp Nou. Omdat de Spanjaard over een aflopend contract beschikt, heeft Barça twee keuzes: verlengen of verkopen. In Catalonië heeft Miranda concurrentie van Jordi Alba en Junior Firpo, waardoor een transfer de meest logische optie is.

Meerdere clubs hopen Miranda in te lijven. Zo is Real Betis geïnteresseerd. Dat is de club waar Miranda zijn jeugdopleiding doorliep. Ook Borussia Mönchengladbach, FC Porto en PSV hebben belangstelling. De Eindhovenaren zullen waarschijnlijk pas doorpakken voor Miranda als het naast de definitieve komst van Ricardo Rodríguez grijpt. Het Eindhovens Dagblad berichtte onlangs dat de van AC Milan gehuurde linksback bereid is water bij de wijn te doen om een transfer naar PSV te maken. De kans op een langer verblijf is gering, maar de deur staat wel op een kier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen