Duitsland
0 – 0
Hongarije
Portugal
0 – 0
Frankrijk

FC Dordrecht strikt achtste aanwinst, Vrede assistent bij MVV

29 juni 2020 – FC Dordrecht heeft de achtste aanwinst voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Dit keer tekent spits Nikolas Agrafiotis (20) een contract aan de Krommedijk. De Servisch jeugdinternational komt over van Vitesse, waar hij in de beloftenploeg speelde.

FC Dordrecht strikt achtste aanwinst, Vrede assistent bij MVV

Agrafiotis ligt voor twee seizoenen vast in Dordrecht. Hij komt oorspronkelijk uit de jeugdopleiding van FC Den Bosch. Na zijn overstap naar Vitesse bereikte hij de Arnhemse hoofdmacht nooit. Het bleef bij een officieus optreden in een oefenwedstrijd. Voor Jong Vitesse maakte Agrafiotis het afgelopen seizoen drie doelpunten in acht wedstrijden. Hij is na Kevin Vermeulen, Nikki Baggerman, Kevin Jansen, Arsenio Valpoort, Bradley Vliet, Anthony Swols en Julius Bliek de achtste versterking voor Dordrecht.

Vrede assistent-trainer MVV
Regilio Vrede is komend seizoen assistent-trainer bij MVV. In Maastricht gaat hij kersvers hoofdtrainer Darije Kalezic bijstaan. Vrede speelde in zijn eigen spelerscarrière 186 wedstrijden voor MVV's aartsrivaal Roda JC. Als assistent en interim-trainer werkte de oud-verdediger ook in Kerkrade. "Darije Kalezic werkte eerder samen met Regillio Vrede, en was zeer te spreken over hem. Regillio neemt natuurlijk een hoop ervaring mee als speler en als trainer. Samen met Robbie Servais heeft MVV een technische staf waar de club mee kan bouwen", aldus technisch directeur Ron Elsen op het clubkanaal van MVV.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd