'Geïnteresseerde clubs stuiten op complexe situatie Leemans'

30 juni 2020 – Voor Clint Leemans bestaat de nodige belangstelling, maar zijn situatie is complex door de gevolgen van de coronacrisis. Geïnteresseerde clubs kunnen niet opboksen tegen het contract dat de 24-jarige middenvelder als speler van PEC Zwolle heeft. Daarnaast wil PEC ook een deel van de transfersom, die het in 2018 aan VVV-Venlo betaalde, terugverdienen.

'Geïnteresseerde clubs stuiten op complexe situatie Leemans'

Dat beeld schetst Voetbal International. VVV-Venlo hoopt Leemans te kunnen verleiden tot een terugkeer, daarnaast is Fortuna Sittard ook geïnteresseerd. "Een hele interessante speler voor ons", aldus technisch directeur Sjors Ultee tegen De Limburger. Leemans werkte in zijn tijd bij PSV al eens samen met huidig Fortuna-trainer Kevin Hofland. Volgens VI wacht ook RKC Waalwijk de situatie van Leemans af. De hekkensluiter van afgelopen seizoen huurde de speler een half jaar van PEC.

Lees ook: 'VVV wil Van Crooij én Leemans weer naar Venlo halen'

Als een transfer nog niet concreet aan de orde is, richt Leemans zich op PEC Zwolle. Vorig seizoen kwam hij niet in de plannen voor van trainer John Stegeman. In de Hanzestad beschikt de Brabander nog over een eenjarig contract.  Leemans wil in elk geval in de Eredivisie blijven spelen. 

Eredivisie

gerelateerd