Tannane miste het voetbal: "Ik ga door tot ik erbij neerval"

2 juli 2020, 11:23

De coronacrisis heeft de ogen van Oussama Tannane (26) geopend. De aanvaller van Vitesse vindt niets leuker dan voetballen en gaat daarmee nog zo lang mogelijk door. "Ik heb door de voorbije maanden over mijn toekomst nagedacht. Ik ga door tot ik erbij neerval."

Dat vertelt de creatieve voetballer tegenover De Gelderlander. "Ik kan me een leven zonder voetbal moeilijk voorstellen", stelt Tannane, die daar tijdens de coronacrisis achterkwam. "Ik zat thuis en werd bijkans gek." Daardoor wil hij ook na zijn actieve loopbaan actief blijven in de voetballerij. "Het lijkt mij echt leuk om jeugdtrainer te worden. Of assistent-trainer bij een goede club. Ja, ik overweeg nu de cursus te gaan doen. Dat krijg je van niets doen."

Tannane was dan ook blij gisteren (woensdag) weer volop te mogen trainen bij Vitesse, zonder de anderhalve meter afstand te moeten houden. "Ik hoop ook dat dit lange tijd mogelijk blijft", stelt hij. De eerste training is in elk geval goed bevallen onder Thomas Letsch. "We hebben een Duitse trainer. Maar we gaan niet het bos in, begrijp ik. We werken met de bal op het veld. Mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen