Zidane hoopt niet dat Messi vertrekt: "Willen de beste spelers"

4 juli 2020, 11:48

Zinedine Zidane bekijkt vanaf de zijlijn wat er met Lionel Messi gaat gebeuren. De Argentijnse sterspeler van FC Barcelona wil zijn contract in Camp Nou niet verlengen en heeft de gesprekken gestaakt, zo melden Spaanse media. Zidane hoopt dat de partijen eruit komen.

De 33-jarige Messi was samen met zijn vader Jorge in gesprek met de club over een nieuw contract. De onderhandelingen verliepen tot dusver echter niet positief, waardoor Messi besloten heeft de gesprekken te beëindigen. Messi zou gefrustreerd zijn door berichten die in de media terechtkwamen over onder meer het ontslag van Ernesto Valverde. Het vertrek van de trainer zou door Messi op poten gezet zijn, lekte uit. Dat tot grote frustratie van de speler. Messi zou bovendien ook niet tevreden zijn over de sportieve weg die Barcelona ingeslagen is.

Die geluiden zijn ook Zidane ter ore gekomen. De coach van concurrent Real Madrid hoopt dat Messi bij Barcelona blijft. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar we hopen dat hij niet vertrekt. Hij is de beste speler in de competitie en we willen dat de beste spelers in de Liga spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen