Traoré ziet kansen: "Ik wil vaste nummer negen worden"

5 juli 2020, 10:57

Lassina Traoré laat er geen gras over groeien. Hij vindt zichzelf 'veel beter' geworden en wil voor zijn kans gaan in het eerste elftal van Ajax. Tegenover Ajax TV oogt de pas negentienjarige centrumspits hongerig. "Ik weet wat ik kan."

Het afgelopen seizoen speelde Traoré negen Eredivisieduels, waarin hij goed was voor twee goals en drie assists. Na de zomer hoopt hij op veel meer minuten en doelpunten. "Omdat ik veel beter ben geworden", klinkt het vol bravoure. "Ik kijk ook erg uit naar het komende seizoen. Ik wil mezelf niet te veel druk opleggen, maar ik denk dat het moment nu daar is dat ik mij kan laten zien."

Met Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar is de concurrentie in de punt van de aanval niet mals. Zeker omdat ook Quincy Promes er uit de voeten kan. Toch denkt Traoré te zijn gestegen in de pikorde. "Ik wil eerst de vaste nummer negen worden en dan mijn verantwoordelijkheid nemen als spits en laten zien wat ik kan. Ik heb veel vertrouwen. Ik weet wat ik kan, dat wil ik laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen