Gattuso looft eerder verguisde Lozano en kent vertrekwens Milik

9 juli 2020, 11:59

Gennaro Gattuso heeft de strijdbijl met Hirving Lozano bij Napoli voorlopig begraven. De trainer toonde zich eerder nog heel kritisch richting de Mexicaan, maar de laatste tijd presteert de oud-PSV'er steeds beter. "Ik heb hem niets gegeven, hij heeft dit allemaal zelf verdiend. Momenteel laat hij heel goede dingen zien."

Dat vertelde de coach in de Italiaanse media over Lozano, die na ruim een uur spelen inviel en zich direct daarna tot matchwinner kroonde tegen Genoa. Tegen Hellas Verona (0-2) maakte hij ook al een doelpunt als invaller. "Hij denkt tegenwoordig vooral in oplossingen", loofde Gattuso. "Lozano heeft veel op de bank gezeten. Maar hij krijgt nu wel zijn speelminuten." Direct na de coronastop werd hij zelfs nog van de training gestuurd door Gattuso.

Lees ook: Gattuso over Lozano: "Als je het veld opstapt

De oefenmeester was tevreden met het optreden van zijn elftal woensdagavond. "Als ik zie hoe groot onze achterstand is op Atalanta, hebben we toch iets verkeerd gedaan. De achterstand had niet zo groot mogen zijn", oordeelde de coach, die een vertrekwens van Arek Milik voor zijn kiezen kreeg. "Het zal moeilijk worden om een betere spits te vinden dan Milik. Maar als hij denkt dat hij een nieuwe omgeving nodig heeft, dan moeten we daarna luisteren. We gaan hem niet tegen zijn wil hier houden, dan wordt het lastig om de juiste mentaliteit te krijgen in de selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen