Chelsea-openbaring Gilmour maanden langszij met blessure

10 juli 2020 – Billy Gilmour is één van de ontdekkingen van het seizoen bij Chelsea, maar kan zijn fraaie ontwikkeling voorlopig niet doortrekken. De negentienjarige spekmaker heeft knieklachten en zal maanden moeten revalideren. Dat heeft trainer Frank Lampard aangekondigd.

Chelsea-openbaring Gilmour maanden langszij met blessure

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De controlerende middenvelder maakte dit seizoen zijn debuut in de Premier League en stond afgelopen weekend nog in de basis tegen Watford FC (3-0 winst). Hij deed in die wedstrijd tachtig minuten mee. Naast zijn optredens in de Premier League speelde de Schot ook twee League Cup-duels en drie FA Cup-wedstrijden. Voorlopig zal Gilmour Chelsea niet kunnen helpen, aangezien hij maanden moet herstellen.

Volgens Lampard is Gilmour vrijdag geopereerd aan zijn knie. "Hij ligt er drie tot vier maanden uit", vertelt de manager van de nummer drie van de Premier League. We zijn zeer teleurgesteld, net als Billy zelf. Ik heb hem uitgebreid gesproken en hem een hart onder de riem gestoken."

Reacties

Premier League

gerelateerd