Heracles bindt hoofdscout tot 2025, Keller coach FC Aarau

14 juli 2020, 16:19   Bijgewerkt: 14 juli 2020, 16:24

Heracles Almelo heeft het contract van hoofdscout Alfred Nijhuis opengebroken en verlengd. De voormalig assistent-trainer van de Eredivisieclub vult zijn werk naar behoren in en heeft zijn handtekening daarom gezet onder een verbintenis die hem tot en 2025 (!) in die functie in Almelo houdt.

Dat heeft Heracles Almelo bekend gemaakt. Nijhuis was eerst actief als assistent-trainer en keerde in 2018 in de rol als hoofdscout terug bij Heracles. "Met zijn drive, netwerk en oog voor interessante spelers heeft Alfred bewezen dat hij een erg belangrijke bijdrage levert aan het vinden van de juiste spelers voor Heracles Almelo", stelt technisch directeur Tim Gilissen. "We zijn daarom verheugd dat Alfred voor een periode van maar liefst vijf jaar verbonden blijft aan de club."

Keller hoofdcoach in Zwitserland

Verder kwam vandaag (dinsdag) naar buiten dat Stephan Keller (41) is aangesteld als hoofdcoach van het Zwitserse FC Aarau. De voormalig speler van onder andere RKC Waalwijk en Willem II was na periodes bij PSV Onder 17 en de jeugd van NAC Breda al langere tijd werkzaam als assistent-trainer bij de club op het derde niveau, maar krijgt voor de komende drie seizoenen het vertrouwen als eindverantwoordelijke. Hij neem het stokje over van Patrick Rahmen, die is vertrokken. Onder zijn bewind was Keller tijdelijk doorgeschoven als video-analist. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen