Keuken Kampioen en Eerste Divisie verlengen de samenwerking

16 juli 2020, 08:10

De samenwerking tussen Keuken Kampioen en de Coöperatie Eerste Divisie is verlengd. De competitie meldt donderdagochtend dat de samenwerking met onbepaalde tijd is verlengd. Tot dusver hangt de naam van het bedrijf al twee seizoenen aan de competitie en dat zal voorlopig dus zou blijven. Beide partijen zijn dolblij met de samenwerking.

De Coöperatie Eerste Divisie meldt het nieuws in een statement. Marc Boele, algemeen directeur van de coöperatie, is blij. "Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie." Ook John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, is content. "In tijden van onzekerheid is het fantastisch nieuws dat een bedrijf zich langdurig wilt committeren aan onze divisie. En helemaal mooi dat het om een professionele partij gaat die zich net als wij altijd proactief opstelt. Keuken Kampioen en de Eerste Divisie vormen dan ook een natuurlijke match en Almere City FC draagt graag bij aan een langdurige succesvolle samenwerking."

Sinds 2018 is Keuken Kampioen de sponsor van de Eerste Divisie, dat sindsdien de naam van het bedrijf draagt. Wim de Ruiter, holding directeur van De Mandemakers Groep waartoe Keuken Kampioen behoort, was destijds de man die de deal regelde en hij is nog steeds tevreden. "We merken dat de naamgeving van de Keuken Kampioen Divisie een geweldige positieve impact heeft op alle facetten van ons merk. De competitie die staat voor kwaliteit, beleving en toegankelijkheid past erg goed bij ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen