Ajax-vertrek lonkt voor Johnsen: "Op zoek naar vervolgstap"

23 juli 2020, 17:14   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 15:53

Ajax wil Dennis Johnsen het liefst verkopen. De 22-jarige aanvaller heeft nog een eenjarig contract, maar is van enig perspectief geen sprake. Ook eerdere verhuurbeurten aan sc Heerenveen PEC Zwolle waren geen daverend succes. Volgens zijn zaakwaarnemer Ouanis Akachar is er belangstelling uit binnen- en buitenland. "We zijn op zoek naar een vervolgstap in zijn carrière", aldus de belangenbehartiger.

"Het is aan ons, aan Dennis en zijn familie om te beslissen wat de beste optie is. Ajax is bereid om mee te werken", zegt Akachar tegen Ajax Showtime. Gezien de lengte van zijn contract is een derde verhuurperiode niet interessant voor zowel Ajax als Johnsen. Of de aanvaller zou zijn verbintenis in Amsterdam moeten verlengen, maar dat is niet aan de orde. "We willen dat hij zich gaat focussen op één club."

Ajax nam Johnsen drie jaar geleden voor ruim twee miljoen euro over van Heerenveen. De verwachtingen maakte hij nooit waar. Ook niet nadat Ajax hem bij Heerenveen en PEC stalde. Kan hij elders zijn belofte wel inlossen? "Wij zijn ervan overtuigd dat hij voor de juiste club moet kiezen om vervoglens nog grote stappen te maken in zijn carrière, want Dennis is een speler met grote potentie", vindt Akachar.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen