Ajax overtuigt talenten: Ünüvar en Rensch verlengen

24 juli 2020, 16:13   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 16:24

Ajax en Naci Ünüvar (foto) blijven langer aan elkaar verbonden. De Amsterdammers bereikten met de zeventienjarige aanvallende middenvelder een akkoord over een nieuw contract. Dat houdt in dat Ünüvar een jaar langer onder contract staat, nu tot de zomer van 2023. Ook Devyne Rensch verlengde zijn lopende contract tot medio 2022 met een jaar.

Dat meldt Ajax vrijdagmiddag via de officiële kanalen. Ünüvar voegde zich negen jaar geleden tot de Amsterdamse jeugdopleiding en ontwikkelde zich sindsdien tot een van de grootste Ajax-talenten. Dit jaar maakte hij in de bekerwedstrijd tegen Spakenburg zijn debuut in de hoofdmacht. Ünüvar was ook gelijk trefzeker. Tot dusver kreeg zijn vuurdoop nog geen vervolg. Rensch wacht nog op zijn debuut voor Ajax 1. De verdediger speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding. De jeugdinternational kwam het afgelopen seizoen uit voor O19.

Aanvankelijk wilden Ünüvar en Rensch hunt contract niet verlengen, maar wist De Telegraaf deze week al te melden dat Marco Overmars beiden toch heeft overtuigd. Daarnaast wil Ajax nog verlengen met Brian Brobbey, Sontje Hansen, Kenneth Taylor en Anass Salah-Edinne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen