Peña genoemd bij Villarreal: "Ik vind dat hij nog jaar moet blijven"

28 juli 2020, 08:26   Bijgewerkt: 28 juli 2020, 08:33

Dick Lukkien vindt het beter dat Sergio Peña nog een jaartje bij FC Emmen blijft. De 24-jarige middenvelder zou in de belangstelling staan van het Spaanse Villarreal. Echter is er volgens voorzitter Ronald Lubbers nog geen club concreet geworden voor de Peruaan.

"Ik vind dat hij eigenlijk nog minimaal een jaar in Emmen moet blijven. Hij is een geweldige speler, maar als je heel kritisch bent moet hij veel meer rendement halen uit zijn spel", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe. "Ik vind dat hij dat komend seizoen moet doen, in de Eredivisie en bij ons. Ik heb hem dat ook verteld en hij was het met me eens, al sluit hij op voorhand natuurlijk niets uit."

Lees ook: FC Emmen verrast en haalt Tibbling terug naar de Eredivisie

Emmen houdt hoe dan ook rekening met een vertrek van Peña, die door de Spaanse krant Marca bij Villarreal werd genoemd. "Het is heel simpel. Aan de ene kant is het mooi dat er een speler van Emmen wordt verkocht. Dat betekent dat de club voor spelers een springplank kan zijn naar grotere competities. Dat doet iets met de status van de club. Aan de andere kant hou ik het team het liefst bij elkaar zodat we, met hen én een aantal versterkingen, juist een volgende stap kunnen zetten in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen