Vorm hoopt op terugkeer in Nederland of België: "Voel me heel fit"

31 juli 2020, 07:41

Michel Vorm staat meer dan open voor een terugkeer in de Eredivisie. De inmiddels 36-jarige keeper is transfervrij na zijn vertrek bij Tottenham Hotspur en heeft inmiddels al contact met wat potentiële werkgevers. "Een club in Nederland of België zou me wel wat lijken", aldus de doelverdediger.

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik ben 36 jaar maar ik voel me nog heel erg fit en goed", stelt Vorm. "Ik heb de afgelopen seizoenen elke dag ballen tegengehouden van Harry Kane en Son. Daar word je niet slechter van. Net als van de trainers die ik heb gehad. Ik zag veel overeenkomsten in werkwijze van Mourinho en Van Gaal. Winnaars ten koste van alles maar ook heel open naar spelers toe."

Zijn rol in de toekomst hoeft niet per se als eerste keeper te zijn. "Het is niet zo dat ik die harde eis op tafel leg. Ik kan op verschillende manieren van dienst zijn", weet Vorm, die snapt dat hij aan zijn oude club FC Utrecht gelinkt wordt. "Dat is echt mijn club en ik volg ze nog echt op de voet. Ik weet dat ze een aantal talentvolle doelmannen hebben daar. Bij een keeper als Maarten Paes zie ik veel van mezelf terug."

Vorig seizoen was Vorm ook al transfervrij, maar keerde toen al snel terug bij Tottenham Hotspur, omdat daar een keepersprobleem ontstond. Daarvoor kwam hij uit voor FC Utrecht, FC Den Bosch en Swansea City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen