Feyenoord blaast trainingskamp af door corona

6 augustus 2020, 17:28   Bijgewerkt: 6 augustus 2020, 19:20

Het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk is van de baan. De club zou daar de tenten opslaan om vervolgens enkele oefenduels te spelen, maar dat gaat niet door. Volgens het Algemeen Dagblad heeft de club vanwege de oplaaiende coronacrisis besloten om een streep te zetten door het trainingskamp.

De ploeg van Dick Advocaat zou in Oostenrijk diverse oefenduels gaan spelen. Het was de bedoeling dat er gespeeld zou worden tegen Borussia Dortmund en FSV Mainz 05, twee geduchte tegenstanders. Dat gaat dus niet meer door. De club is nu op zoek naar een nieuwe locatie om op trainingskamp te gaan. Er wordt gezocht naar een locatie dichterbij Rotterdam, maar het is ook niet ondenkbaar dat het team helemaal niet op trainingskamp gaat.

De selectie van Feyenoord zal vrijdag worden toegesproken door Diederik Gommers. De ic-arts van het Erasmus MC zal uitleg geven over hoe de spelers het beste met de corona-maatregelen kunnen omgaan. Feyenoord speelt zondag tegen Sparta de eerste oefenwedstrijd van deze zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen