Goretzka verrast door amper trainende Lewandowski: "Fenomeen"

9 augustus 2020, 15:01

Leon Goretzka verbaasde zich afgelopen periode over Robert Lewandowski. De spits van Bayern München deed het in aanloop naar de wedstrijd tegen Chelsea in de Champions League rustig aan, maar stond er zaterdag wel gewoon weer met twee goals en twee assists. Goretzka is onder de indruk.

"Hij is een fenomeen", zei Goretzka na de wedstrijd tegen Sport1. "Toen ik hem afgelopen week zag trainen, vroeg ik hem waarom hij nauwelijks liep. Hij zei: 'Rustig aan, zaterdag is belangrijk'." Lewandowski staat dit Champions League-seizoen op dertien goals en is niet te stoppen. Aanstaande vrijdag wacht het duel met FC Barcelona in de kwartfinales.

"Wij moeten laten zien dat we de betere ploeg zijn", zegt Lewandowski. "Barcelona is altijd een gevaarlijke tegenstander die goed voetbal speelt. Wij moeten ons ding doen en vanaf de eerste moment ons spel spelen. Het is slechts één wedstrijd en de betere ploeg haalt de volgende ronde. Natuurlijk is het doel om de Champions League te winnen, dat wil iedere speler. We moeten nu niet verder kijken dan FC Barcelona."

Lees ook: Bayern dendert door in CL: "Van record naar record"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen