Twente wil af van Aburjania: "Kunnen salaris niet permitteren"

14 augustus 2020, 09:58

FC Twente wil af van Giorgi Aburjania. De Georgische middenvelder kwam vorig seizoen voor twee jaar over van Sevilla en dat gebeurde op huurbasis, maar Twente ziet geen toekomst meer in de middenvelder. Dat heeft vooral te maken met zijn salaris.

Twente hoopt Aburjania te lozen en wil graag nog twee nieuwe middenvelders aantrekken. "Giorgi is van buiten de EU en dat betekent dat hij voor ons een dure speler is", verklaart technisch directeur Jan Streuer in TC/Tubantia. Wat ook niet meehelpt, is dat trainer Ron Jans geen groot fan van de middenvelder is. "Dat soort salarissen kunnen we ons nu niet meer permitteren."

Streuer heeft Aburjania laten weten dat hij mag verkassen. "Maar we gaan hem niet naar de uitgang duwen of op een andere manier dwars zitten. Dat zou niet netjes zijn. Hij heeft een contract en daar moeten wij ons aan houden." De directeur stelt wel dat er belangstelling is voor de Georgiër. Twente hoopt nog altijd op de komst van Karim El Ahmadi en hoopt op korte termijn een reactie van hem te krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen