'ADO Den Haag toont interesse in Verdonk en Dauda'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 augustus 2020 – ADO Den Haag hoopt zich voor komend seizoen te versterken met Calvin Verdonk. De bij Feyenoord vertrokken voetballer heeft een aanbieding gekregen uit de Hofstad, maar er zijn meer gegadigden. Ook kijkt de Eredivisie-club naar de mogelijkheid om Mohammed Dauda naar Den Haag te halen.

'ADO Den Haag toont interesse in Verdonk en Dauda'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Omroep West althans. Verdonk speelde vorig seizoen op huurbasis voor FC Twente, maar beschikte ook over een aflopend contract in De Kuip, Daar was voorlopig geen budget om hem te houden, ondanks dat Ridgeciano Haps voorlopig de enige fitte back is in de selectie van Feyenoord. Eerder leek Verdonk op weg naar de MLS, maar door die overgang ging uiteindelijk een streep.

Komst Dauda
Verder zou ADO Den Haag denken aan Anderlecht-spits Mohammed Dauda (23). De Hofstedelingen zijn nog naarstig op zoek naar een diepe aanvaller, maar de vraag is of de spits financieel haalbaar is. Eerder werd Dauda verhuurd aan Vitesse, maar in Arnhem werd hij geen onbetwiste basisspeler. Esbjerg fB huurde hem afgelopen seizoen van de Belgische topclub. Eerder werd ook Luka Adzic al gelinkt aan ADO: volgens Omroep West is ook hij beeld.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd