PEC Zwolle huurt spits Tedic van Manchester City

1 september 2020, 10:20

PEC Zwolle heeft zaken gedaan met Manchester City: spits Slobodan Tedic wordt voor één seizoen gehuurd van de Engelsen. De komst van de twintigjarige Serviër diende zich al een aantal dagen aan. "Met Slobodan hebben we een spits gecontracteerd die perfect past bij onze speelstij", aldus technisch manager Mike Willems.

"Hij is lang, atletisch en heeft een neusje voor de goal. Het doet me goed dat het is gelukt hem naar Zwolle te halen, aangezien er vele andere kapers op de kust lagen", vervolgt Willems op het clubkanaal van PEC. Tedic is nog in afwachting van zijn werkgvergunning en verblijft op het vakantiepark van hoofdsponsor Molecaten, waar hij zijn verplichte quarantaine uitzit.

Vorig seizoen speelde Tedic op huurbasis voor FK Cukaricki, een club uit zijn vaderland. In 27 comeptitieduels scoorde hij negen keer. Ook was hij drie keer trefzeker in de voorronde van de Europa League. "Voor mijn ontwikkeling is het goed om in de Eredivisie te spelen", zegt de spits zelf. "Het niveau ligt hier hoog en jonge spelers krijgen veel kansen. Mijn voorkeur ging daarbij eigenlijk meteen uit naar PEC Zwolle. Ik heb beelden van de club op YouTube gezien, onder meer van de laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse, en ook de gesprekken met de trainer en technisch manager voelden meteen vertrouwd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen