RKC Waalwijk en Grim jaar langer door met elkaar

4 september 2020, 16:27

Fred Grim (55) blijft langer aan als hoofdtrainer van RKC Waalwijk. De oefenmeester heeft vrijdag zijn contract bij de Eredivisieclub met één jaar verlengd. Zodoende ligt de voormalig trainer van onder andere Almere City en Jong Ajax nog vast tot en met 2022 in Brabant. 

Dat maakt RKC Waalwijk bekend op het clubkanaal. Grim ging in 2018 aan het werk in Waalwijk en promoveerde via de play-offs naar de Eredivisie. Afgelopen jaar leek de oefenmeester met zijn elftal ondanks fris voetbal te degraderen, maar doordat de competitie werd stilgelegd, hield het het hoofd boven water. "De missie van de club past bij mij. Bij RKC Waalwijk kan ik professioneel en persoonlijk mijn ei kwijt, ik voel me er op mijn plek. In 2018 zijn we een samenwerking gestart met een gezamenlijke missie. Ik kijk er naar uit om hier samen met alle geledingen een vervolg aan te geven en verder te bouwen aan RKC Waalwijk", stelt Grim.

Komend seizoen gaat de trainer het opnieuw proberen om in de Eredivisie te blijven, maar ook als het misgaat, blijft hij dus vermoedelijk 'gewoon' aan bij RKC Waalwijk. Met dit signaal heeft de club namelijk een sterk signaal af volledig achter de oefenmeester te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen