Lyon-trainer Garcia: nog geen bod uitgebracht op Memphis

9 september 2020, 18:16

Memphis Depay zou persoonlijk rond zijn met FC Barcelona, maar van een akkoord tussen de Catalaanse club en Olympique Lyon is nog geen sprake. Barça heeft zelfs nog geen bod uitgebracht op de Oranje-aanvaller, vertelde trainer Rudi Garcia woensdag op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Girondins Bordeaux.

Verrassend was het niet dat Garcia woensdag veel vragen kreeg over Memphis. Groot nieuws had de Lyon-trainer echter niet in petto. Zoals het nu lijkt, zal de aanvaller vrijdag gewoon in actie komen tegen Girondins Bordeaux. "Hij doet het goed en heeft bij het Nederlands elftal de eerste wedstrijd (tegen Polen, red.) heel sterk gespeeld. Hij moet speelminuten maken, dat is goed voor hem", aldus de trainer.

Er is voor Garcia geen reden om Memphis niet mee te nemen naar Bordeaux. "Tenzij hij dan weg is, maar daarover heb ik geen nieuws. Ik denk dat technisch directeur Juninho en de voorzitter daar duidelijk over zijn geweest. Er is nog geen bod uitgebracht", aldus Garcia. Een aantal dagen geleden liet voorzitter Jean-Michel Aulas zich ontvallen dat naast Barça ook AS Roma de Nederlandse aanvaller wil inlijven.

Lees ook'Memphis persoonlijk akkoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen