Hatzidiakos keert terug in AZ-selectie voor CL-kwalificatie

14 september 2020, 09:44

Na maandenlange absentie keert Pantelis Hatzidiakos terug in de wedstrijdselectie van AZ voor het kwalificatieduel tegen Dinamo Kiev. De Griekse verdediger keert na tien maanden terug van een zware knieblessure. AZ neemt het in de derde voorronde van de Champions League op tegen de Oekraïnse topclub.

Hatzidiakos raakte tien maanden geleden in de Europa League-wedstrijd tegen FK Partizan geblesseerd aan zijn knie en moest sindsdien toekijken. Twee weken geleden maakte de verdediger zijn rentree in de groepstraining en nu zit hij bij de selectie van trainer Arne Slot. De 23-jarige Grieks international was afgelopen seizoen tot zijn blessure vaste basisspeler in de succesvolle formatie. Uiteindelijk schopte hij het tot elf duels in de Eredivisie.

Timo Letschert debuteertin de wedstrijdselectie van de Alkmaarders. De verdediger maakte deze zomer de overstap van HSV naar AZ en is de beoogde vervanger van de naar Lommel SK vertrokken Stijn Wuytens. Nieuweling Jesper Karlsson moet zijn eerste minuten nog even uitstellen. De Zweedse aanvaller werd afgelopen vrijdag gepresenteerd, maar sluit later aan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen