Go Ahead Eagles haalt oude bekende Hendriks terug

22 september 2020, 10:46

Go Ahead Eagles heeft Sam Hendriks (op archiefbeeld) teruggehaald naar Deventer. De aanvaller raakte vorig seizoen weer fit bij SC Cambuur, maar kon geen rol van betekenis meer spelen door de uitbraak van het coronavirus. Bij Kowet tekent hij een eenjarig contract met de optie voor nog een seizoen en wil weer belangrijk gaan worden.

Dat vertelt hij op de clubsite. De spits komt over van OH Leuven, waar zijn verbintenis nog doorliep tot en met 2021. Hendriks is blij om terug te zijn in Deventer. "Natuurlijk was de degradatie uit de Eredivisie in 2017 een smetje en het daaropvolgende seizoen sportief gezien zeer matig, maar persoonlijk was het voor mij een periode waarin ik als voetballer positief op terugkijk", zei hij over zijn eerdere periode. 

"Ik heb aardig wat doelpunten gemaakt en ben clubtopscorer geworden. Bovendien is De Adelaarshorst een geweldig stadion om in te spelen. Mijn terugkeer naar Go Ahead Eagles voelt dan ook echt als een frisse herstart. Hopelijk kan ik snel de draad van mijn eerdere twee seizoenen in Deventer weer oppakken", stelt de spits. Door de komst van Hendriks lijkt Jacob Mulenga, hij was op proef bij Go Ahead Eagles, niet terug te keren op de Nederlandse velden. 

Meer spelers sluiten aan

Keeper Ruben Stuiver en Halil Çolak sluiten voorlopig ook aan bij de eerste selectie van Kees van Wonderen. Eerstgenoemde krijgt een contract op amateurbasis en blijft bij de groep, terwijl de voormalig middenvelder van Kowet zijn conditie op peil houdt. De laatste jaren was Colak actief in Turkije, waar zijn contract afliep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen