'PSV gaat middenvelder Fein huren van Bayern München'

6 oktober 2020 – PSV hoopt zich vandaag voor 23.59 uur te versterken met Adrian Fein. De 21-jarige middenvelder zal worden gehuurd van Bayern München en moet Roger Schmidt een extra optie op het middenveld bieden. Er heerst volop drukte op de Eindhovense markt de laatste dagen.

'PSV gaat middenvelder Fein huren van Bayern München'

Fein is van origine verdedigende middenvelder, maar kan ook als centrumverdediger uit de voeten. Bij Bayern München komt hij niet in de plannen voor, waardoor PSV volgens het EIndhovens Daglad interesse heeft in een huurperiode. Fein zal vandaag medisch gekeurd worden, zodat hij direct aan kan sluiten bij het keurkorps van Schmidt. Afgelopen seizoen speelde de Duitser op huurbasis bij Hamburger SV.

Tegenover de komst van Fein leek het vertrek van Timo Baumgartl te staan, die vorig jaar voor ongeveer tien miljoen euro werd binnengehaald. De 24-jarige Duitser kon naar Fulham verkassen, maar zag te weinig uitzicht op speeltijd in de Engelse hoofdstad. Daardoor blijft Baumgartl, die niet in de plannen van Schmidt voorkomt, minimaal tot de winterstop in het Philips Stadion.

PSV

gerelateerd