'Drie spelers moeten vrezen voor plek na komst Klaassen'

6 oktober 2020, 11:56   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 12:07

Ajax heeft in Davy Klaassen de gewenste versterking voor het middenveld aan de selectie toegevoegd. De 27-jarige Klaassen zal naar verwachting snel een basisplaats gaan afdwingen, maar het is nog onduidelijk wie het slachtoffer wordt van zijn komst. Klaassen is multifunctioneel inzetbaar en zijn komst kan daardoor voor meerdere spelers slecht nieuws betekenen.

Toen Klaassen in 2017 bij Ajax vertrok, deed hij dat als aanvallend ingestelde middenvelder. Bij Werder Bremen ontwikkelde Klaassen zich juist meer in een defensieve rol, waardoor volgens het Algemeen Dagblad balansspeler Edson Álvarez kind van de rekening kan worden. Maar ook de nog piepjonge Ryan Gravenberch en Zakaria Labyad zouden gebukt kunnen gaan onder de komst van Klaassen.

Quincy Promes acteert de laatste weken als nummer tien, waar hij voorlopig nog geen onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. Promes lijkt zich echter voorlopig geen zorgen te hoeven maken. Als Klaassen als nummer tien wordt geposteerd, zal Promes naar de linkerflank verhuizen. In dat geval krijgt Tadic weer een kans als centrumspits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen