Linssen baalt van zichzelf: "Ik had een rotgevoel, simpel"

23 oktober 2020 – Bryan Linssen en Feyenoord lieten vrijdag de kans liggen om te winnen bij Dinamo Zagreb in de Europa League. De Rotterdammers speelden uitstekend en kregen mogelijkheden, maar verzilverden die niet (0-0). Bryan Linssen was één van de spelers die het vizier niet op scherp had staan. De aanvaller baalt dan ook.

Linssen baalt van zichzelf: "Ik had een rotgevoel, simpel"

Tegenover RTV Rijnmond blikte hij terug op het eerste groepsduel. "Natuurlijk moet je gewoon winnen vandaag en moet ik ook scoren. Uiteindelijk is dat niet gebeurd en ben je blij dat je wel 0-0 speelt, omdat je twintig minuten met tien man speelt. Maar voor die rode kaart met je al met 2-0 of 3-0 voorstaan", zei de aanvaller, die in de spits geposteerd werd.

Linssen kreeg enkele goede kansen, maar was net niet succesvol. Dat vreet aan de Limburger, die verder ook nog niet heeft kunnen imponeren bij Feyenoord. "Ik had een rotgevoel. Dat is heel simpel. Bij iedere club heb ik dat gehad, iedereen denk ik wel, dat je momenten hebt dat het moeilijk is om een goal te maken. Soms is het ook andersom. Ik kan maar één ding doen en dat is keihard werken voor het team, dan gaat het vanzelf komen."

Feyenoord

gerelateerd