Vieri: "Als Messi stopt met voetbal, gooi ik mijn televisie weg"

29 oktober 2020, 11:51

Lionel Messi heeft woensdag indruk gemaakt op Christian Vieri, de voormalig spits van de Italiaanse ploeg die inmiddels als analyticus op de televisie werkt. De voormalig aanvaller was lyrisch over het optreden van de Argentijn na de 0-2 overwinning op Juventus.

"Het was een geweldig Barcelona, dit kun je niet eens een wedstrijd noemen", sprak Vieri bij CBS Sports. "Ze hadden makkelijk vaker, een stuk of zes keer, kunnen scoren. Ze waren fantastisch. Messi is magisch, hij is de Harry Potter van het voetbal. Als hij stopt met voetbal, gooi ik mijn televisie weg. Dan ga ik Netflix kijken, want als hij stopt is er niets meer om naar te kijken", zei Vieri.

Dat Barcelona afgelopen weekend met 1-3 verloor van Real Madrid, vindt de 47-jarige Vieri vreemd. "Als je ziet hoe ze tegen Real speelden, dan lijkt het alsof ze van niemand kunnen verliezen. Het is onmogelijk om te verliezen als je zo speelt. Als je een nummer tien als Messi in het team hebt, dan is dat echt waanzinnig. Het is jammer dat hier geen fans bij mochten zien, want dit gun je iedereen."

Messi scoorde in Turijn vanaf de penaltystip de 0-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen