Zweedse bondscoach Andersson houdt deur voor Zlatan gesloten

6 november 2020, 09:44   Bijgewerkt: 13 november 2020, 11:09

De Zweedse bondscoach Janne Andersson heeft geen plannen om Zlatan Ibrahimovic terug te halen bij de nationale ploeg. Op geheel eigen wijze gooide de spits van AC Milan recent de deur open, met het EK 2021 in het achterhoofd. Toch hoeft hij op een uitnodiging van Andersson, met wie hij geen geweldige relatie heeft, niet te rekenen.

"Dat is een gesloten zaak", wond Andersson er geen doekjes omheen tegenover Aftonbladet. "Sommige mensen vertelden me dat er een plan zat achter zijn foto. Maar ik weet niet wat het betekent en wil er niet te veel energie insteken", aldus de coach. "Het is 4,5 jaar geleden dat hij zijn internationale carrière heeft beëindigd in Zweden. Ik heb groot repect voor hem, net als voor veel spelers die besloten hebben om te stoppen als internatonal."

Een rentree is dus echter niet aan de orde, voor Zlatan. In 2016 stopte hij als international van Zweden na 116 interlands, waarin hij 62 keer scoorde. Daarmee is hij all time topscorer van zijn land, al speelde Anders Svensson de meeste interlands (148). De spits, die bijna zijn veertigste verjaardag viert, verkeert in een absolute bloedvorm dit seizoen. Hij neemt AC Milan aan de hand met acht doelpunten en twee assists in zeven officiële duels dit seizoen.

Lees ookIbrahimovic speculeert naar terugkeer in de Zweedse ploeg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen