Geïrriteerde Rankovic: "Zo'n goal van FC Twente mag niet vallen"

7 november 2020, 21:10

ADO Den Haag kwam tegen FC Twente in de slotfase terug van een 0-2 achterstand, maar twee minuten later was van die vreugde weinig meer over. Danilo dompelde de thuisploeg met zijn tweede treffer van de middag in rouw en dat doelpunt zorgde voor de nodige irritatie bij ADO Den Haag-trainer Aleksandar Rankovic.

Uit een standaardsituatie wist Danilo de 2-3 te maken en het was niet de eerste keer dat ADO op die manier een tegentreffer incasseerde. "Het gebeurt ons te vaak op dit moment dat we doelpunten tegenkrijgen op plekken waar dat helemaal niet mag", zei Rankovic voor de camera's van FOX Sports. "Die 2-2 gaf ons een boost en dan is het heel vervelend dat je het direct weer weggeeft."

Rankovic koos tegen FC Twente voor een 5-3-2 systeem, een formatie die hij ook tegen PSV (4-0) hanteerde. Opnieuw kreeg ADO vier tegentreffers, maar de trainer vindt niet dat dat aan het systeem ligt. "Daar heeft het niets mee te maken, daar moeten we mee ophouden", reageerde een geïrriteerde Rankovic. "Net als dat de onrust van afgelopen week (assistenten Rick Hoogendorp en Michele Santoni werden verwijderd uit de technische staf) er niets mee te maken heeft. We hebben verloren van een goede tegenstander, maar de manier waarop is wel vervelend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen