Lazio deelt in 95ste minuut mokerslag uit aan Juventus

8 november 2020, 14:31

Juventus is zondag tegen peperduur puntenverlies aangelopen in de Serie A. Op bezoek bij SS Lazio leek het met de overwinning aan de haal te gaan door een goal van Cristiano Ronaldo, maar kwam de thuisploeg in extremis toch nog langszij: 1-1.

Lazio is een team dat vaak terugkomt in wedstrijden en dat gebeurde ook zondag. Lange tijd stond Juventus met 0-1 voor, door een doelpunt van Ronaldo na een kwartier. De spits die helemaal terug is na corona tikte binnen op aangeven van Juan Cuadrado. Het was alweer zijn zesde goal in vier Serie A-duels. Juventus slaagde er vervolgens niet in om de score verder uit te breiden en zag Ronaldo vervolgens in de tweede helft geblesseerd uitvallen. Hij had last van de enkel en moest zich laten vervangen.

Bij Lazio kwam Wesley Hoedt na 54 minuten in het veld. Hij leek met zijn team te gaan verliezen, totdat het in blessuretijd toch nog lukte om te scoren. In blessuretijd werkte Felipe Caicedo de bal uit de draai binnen na slecht werk van Leonardo Bonucci: 1-1. Daardoor leed Juventus peperduur puntenverlies in de Serie A. Lazio maakte vorige week in de competitie in extremis al een 3-2 achterstand goed en won door twee goals in blessuretijd toen nog met 3-4 van Torino. Ook vandaag is de middenmoters dus door het oog van de naald gekropen.

De ploeg van Andrea Pirlo staat derde, met drie punten minder dan AC Milan en twee punten minder dan Sassuolo. Milan komt dit weekend nog in actie en kan dus verder uitlopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen