'Positie Hofland blijft onzeker, ontslag nog niet aan de orde'

8 november 2020, 20:32

Kevin Hofland mag voorlopig aanblijven als trainer van Fortuna Sittard. De kritiek op de coach was de laatste tijd flink toegenomen, maar anders dan Aleksandar Rankovic bij ADO Den Haag eerder dit weekend krijgt de voormalig verdediger wél het vertrouwen van de clubleiding.

Dat schrijft De Limburger althans. 'Zaterdag en zondag werd er flink vergaderd over het wel of niet aanblijven van de trainer. Uiteindelijk werd het voorlopig het eerste', schrijft de ochtendkrant, dat wel aangeeft dat de toekomst van Hofland nog wel aan een zijden draadje zou hangen. In elk geval krijgt hij tegen Feyenoord – direct na de interlandbreak – vermoedelijk dus nog de tijd om beterschap te laten zien.

De clubleiding van Fortuna Sittard is niet tevreden over de resultaten, na alle aankopen die de club deed afgelopen zomer, met onder andere Mats Seuntjens, Sebastian Polter, Zian Flemming en Emile Hansson. Eerder kwam al naar buiten dat voorzitter Isitan Gün niet content was met Hofland, die bezig is aan zijn eerste jaar als hoofdcoach van de Limburgers. De relatie tussen beide heren wordt omschreven als problematisch.

In elk geval wordt de oefenmeester door hem nog wel even in het zadel gehouden, al moet er wel snel beterschap worden getoond. Na Feyenoord wacht een uitwedstrijd tegen Vitesse, waardoor het programma voor Hofland en consorten heel zwaar is. Fortuna staat samen met FC Emmen met drie punten op de laatste plaats in de Eredivisie momenteel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen