Letsch kan leven met gelijkspel in Groningen: "Dit is voetbal"

21 november 2020 – De spelers van Vitesse baalden na afloop, maar hun trainer Thomas Letsch kon het gelijkspel wel waarderen bij FC Groningen. Volgens de Duitser speelde zijn ploeg verre van goed en was het behaalde punt daarom een prima resultaat.

Letsch kan leven met gelijkspel in Groningen: "Dit is voetbal"

Toch zat er meer in, zo analyseerde hij bij Omroep Gelderland. Armando Broja liet namelijk een geweldige kans op de zege liggen in de tweede helft. "Maar aan de andere kant hebben we vandaag veel problemen gehad met Groningen, ze daagden ons goed uit. Ik denk dat we tevreden moeten zijn met het punt."

Lees ook: Borja schlemiel tijdens gelijkspel bij Groningen - Vitesse

Daar dachten de spelers echter anders over. "Het voelde alsof er iemand dood was. Ik houd wel van die mentaliteit. Bero liep aan het eind nog te schreeuwen dat we door moesten gaan voor de drie punten. Dat iedereen dan zo kapot is van een gelijkspel is het resultaat van de laatste weken, dit is de nieuwe status van Vitesse."

Door het punt staat Vitesse in elk geval voor een avond op de eerste plaats in de Eredivisie. Maar wat als Broja de niet te missen kans daadwerkelijk had benut? "Ik hoop niet dat hij hierdoor slecht slaapt vannacht. Dit is voetbal en dit kan ook gebeuren."

Eredivisie

gerelateerd