CL-debuut lonkt voor Idrissi: "Hij is een optie voor ons"

23 november 2020, 23:57

Het zou zomaar eens een heel mooie week kunnen gaan worden voor Oussama Idrissi. De ex-vleugelaanvaller van AZ maakte dit weekend zijn La Liga-debuut namens Sevilla en mag hopen op zijn eerste speelminuten in de Champions League. Tegen het FC Krasnodar van Tonny Vilhena lijkt coach Julen Lopetegui hem te willen gebruiken.

Sevilla gaat dinsdagavond op bezoek bij Krasnodar. Lopetegui hintte in de voorbereidende persconferentie op een rol voor de zomeraankoop. "Idrissi is een nieuwe optie voor ons. "Hij is fit en is dus een mogelijkheid, net als de rest van het team dat is. We bepalen dinsdag de opstelling." Sevilla moet het in Rusland in ieder geval stellen zonder de geschorste rechtsback Jesus Navas. Luuk de Jong is wél van de partij en mag dus hopen op de aanvoer van zijn Marokkaans-Nederlandse landgenoot.

Kort na zijn miljoenentransfer van AZ naar Sevilla raakte Idrissi geblesseerd. Daarom kon de aanvaller pas afgelopen weekend zijn debuut maken. De rechtspoot kwam tien minuten voor tijd binnen de lijnen en zag zijn ploeg uiteindelijk met 4-2 winnen, nadat hij bij een gelijke tussenstand was ingevallen. Sevilla betaalde een bedrag van rond de twaalf miljoen euro voor de Marokkaans international, die in het verleden ook voor Feyenoord en FC Groningen speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen