Vader Isco bevestigt vertrekwens; 'Leganes wil Braithwaite huren'

24 november 2020, 16:35

De geruchten dat Isco in januari hoopt te vertrekken bij Real Madrid, zijn bevestigd. Zijn vader, tevens zijn zaakwaarnemer, vertelde dat hij ergens anders meer speeltijd op hoopt te doen. Hij zou het echter geen ramp vinden om te blijven wanneer er geen geschikt bod komt.

"Isco wil het graag in een andere competitie proberen", vertelde zijn vader aan El Larguero. Eerder meldde Marca al dat een winters vertrek een optie is. Onder meer Manchester City, Juventus en Everton werden toen als geïnteresseerde clubs genoemd. "Er is nog geen officiële aanbieding", vertelde de vader van Isco echter. "Bij Real Madrid blijven zou ook geen probleem zijn."

'Braithwaite terug naar oude club'

Gisteravond kwam Marca met het bericht dat Martin Braithwaite mogelijk door FC Barcelona verhuurd zal worden aan zijn oude club CD Leganes. De Spaanse tweededivisionist zou de Deense spits goed kunnen gebruiken, waar het geen vervanger kon aantrekken toen Barça hem afgelopen winter wegplukte. Voor Braithwaite zou een verhuur kans op speelminuten betekenen. Onder Ronald Koeman kwam hij tot nu toe niet verder dan vijf invalbeurten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen