Ajax en Tagliafico akkoord over nieuwe verbintenis

27 november 2020, 07:55

Ajax en Nicolás Tagliafico hebben een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. Zaakwaarnemer Ricardo Schlieper laat aan De Telegraaf weten dat de Argentijnse linksback zijn contract met één jaar gaat verlengen. Tagliafico ligt dan tot medio 2023 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Het is een kwestie van tijd voordat het nieuws officieel wordt bevestigd door Ajax. De partijen moeten nog een datum prikken om het contract te ondertekenen. De Amsterdammers hebben een aantal afspraken gemaakt met Tagliafico, zo schrijft bovengenoemd dagblad. Tagliafico zal het seizoen bij Ajax afmaken en mag volgend jaar zomer vertrekken als de juiste club op zijn pad komt. Of er een bepaalde tranfsersom is afgesproken, is niet duidelijk.

Ajax vroeg afgelopen zomer twintig miljoen euro voor Tagliafico. Er meldde zich toen geen club in Amsterdam die dat bedrag op tafel wilde leggen. Tagliafico voetbalt inmiddels bijna drie jaar bij Ajax. In januari 2018 kwam hij voor een transfersom van vier miljoen euro over van Independiente. Sindsdien speelde hij in alle competities 110 wedstrijden voor Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen