De Jong en Van de Beek op de bank in CL-avond vol Nederlanders

2 december 2020, 20:07

In de Champions League komen vanavond veel Nederlanders in actie. Dat geldt echter niet voor Frenkie de Jong. De oud-Ajacied krijgt bij FC Barcelona - dat al zeker is van overwintering - rust van trainer Ronald Koeman en begint daarom op de bank. Sergino Dest staat wel in de basis. 

In de Champions League-duels van 18.55 uur, die tussen FK Krasnodar en Rennes en Basaksehir en RB Leipzig, speelt één Nederlander vanaf de aftrap mee. Tonny Vilhena speelt daar op het middenveld, nadat hij in de afgelopen duels niet aan de start verscheen door een blessure. Bij het Duitse Leipzig zit Justin Kluivert op de bank. 

De wedstrijd tussen Sevilla en Chelsea zou onder meer een duel kunnen worden tussen Luuk de Jong en Hakim Ziyech, maar ook die twee starten echter vanaf de bank. Oussama Idrissi en Karim Rekik staan wel aan de aftrap van dat duel. Nederlanders Donny van de Beek en Mitchell Bakker kijken bij de aftrap van hun affiche, Manchester United tegen Paris Saint-Germain, vanaf de bank toe. 

Nederlandse basisplaatsen zijn er verder bij Juventus tegen Dinamo Kiev (Matthijs de Ligt), Club Brugge tegen Zenit Sint-Petersburg (Noa Lang en Ruud Vormer) en Borussia Dortmund tegen SS Lazio (Wesley Hoedt). Al deze duels beginnen om 21.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen