Narsingh wil met 'lef, felheid en gretigheid' WAC verslaan

8 december 2020, 16:56   Bijgewerkt: 8 december 2020, 17:07

'Lef, felheid, en gretigheid'. Zo omschreef Luciano Narsingh het strijdplan van Feyenoord tegen Wolfsberger AC. In Oostenrijk móét er donderdagavond gewonnen worden, omdat de Rotterdammers alleen dan overwinteren in de Europa League. Narsingh heeft daar vertrouwen in.

"We hebben sowieso de volle focus", begon Narsingh op het YouTube-kanaal van de club, "maar het maakt het extra speciaal omdat je het in eigen hand hebt en wil overwinteren. Dat maakt het toch wel wat mooier. Hiervoor speel je wedstrijden als voetballer. Hopelijk ook met resultaat." Mede door liefst drie penalty's tegen ging Feyenoord in eigen huis met 1-4 onderuit tegen de Oostenrijkers. Toch kende de ploeg toen in de tweede helft een sterke fase, waar Narsingh vertrouwen uit haalt. "Het wordt moeilijk natuurlijk. Het is een stugge ploeg, maar we hebben vertrouwen en als we zo beginnen als in de tweede helft toen, heb ik vertrouwen dat we een goed resultaat kunnen neerzetten."

Narsingh kan als een van de meer ervaren spelers van Feyenoord de jongelingen helpen in het voorbereiden op een belangrijke wedstrijd als die van donderdag. "Je kan vertellen over hoe het is en dat je deze wedstrijd moet winnen. Ik denk dat iedereen zich daar ook bewust van is. Daar praten we veel over met elkaar en het is iets dat we heel graag willen. Het is toch alweer een paar jaar geleden dat we hebben overwinterd. Het is mooi dat we het nog in eigen hand hebben; als we daar gewoon winnen, dan overwinteren we."

Lange tijd moest de aanvaller vanaf de bank toekijken bij Feyenoord, maar in de laatste drie wedstrijden kon hij op speeltijd rekenen. "Na lange tijd maakte ik deze week weer wat meer minuten. Ik ben zelf nog niet tevreden over hoe het loopt, maar ik blijf hard werken, blijf m'n best doen en dan hoop ik dat alles goed komt." Narsingh is niet tevreden over de resultaten van zijn ploeg, maar ook over zijn eigen optreden. "Als team moet het beter, maar ik moet zelf ook veel beter. Ik kan ook veel beter, dat weet ik van mezelf. Ik ben natuurlijk gewoon kritisch op mezelf. De volgende wedstrijd staat voor de deur en als we deze winnen, kunnen we een goede lijn doorzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen